top of page
BruiloftLars&Rosalie-379.jpg

LUUKSE DINGEN ALS
BRUILOFTDICHTER

De dag van je leven,

een cadeau voor altijd.

De dichter die jullie leven onder woorden,

en die woorden weer tot leven brengt.

Daar sta je dan, op misschien wel de meest bijzondere dag in je leven. Je kijkt eens om je heen, en beseft hoe bijzonder dit moment is. Alles is geregeld, van de bloemen tot aan het eten, je hoeft eigenlijk alleen nog maar het JA-woord te geven.

En dan kom ik, als dichter, om woorden te geven aan jullie leven, om woorden te geven aan dit moment. Een originele bijdrage aan jullie bruiloft. Hiervoor heb ik leuke en gezellige interviews gehouden en uitgebreid de tijd genomen om dé ode van jullie leven te schrijven. Eentje die je niet gauw zult vergeten. Met de perfect uitgekozen woorden raak ik een gevoelige snaar en weet precies de juiste toon te zetten. Ik maak het persoonlijk, teken de rode lijn van jullie leven, welke reis jullie hebben afgelegd, hoe jullie tot dit punt zijn gekomen. Van hilarische momenten tot het 'wil je met me trouwen?', alles komt langs. Ik stip aan en zet kracht bij. Want dit, ja, dit is jullie moment.

 

 

 

 

Een ode aan jullie leven?
Mijn ja-woord heb je!

BruiloftSnapshot2.jpg

"Luuk is een dichter die werkelijk begrijpt hoe hij woorden tot leven kan brengen en betekenis kan geven. Luuk weet ook hoe hij zijn creaties tot leven kan brengen door ze persoonlijk voor te dragen. Ik was onder de indruk van zijn scherpe inzicht, zijn vaardigheid om die op prachtige wijze te verwoorden en zijn vermogen om het gedicht tot leven te brengen. Het was een kunstwerk dat mijn ziel raakte.

 

Het is duidelijk dat hij het gedicht niet alleen met zijn hoofd, maar ook met zijn hart heeft geschreven en voorgedragen. Luuk is een integere en betrokken persoon die echt luistert naar de ander en daar vervolgens op een authentieke manier uiting aan geeft.

 

Als je op zoek bent naar een poëtische ervaring die echt authentiek en persoonlijk is, dan raad ik Luuk van harte aan. Zijn vermogen om (levens)verhalen om te zetten in kunst en zijn krachtige voordracht maken van zijn gedichten een bijzondere en unieke ervaring."

- Hendriëtte Meijer

luukse werkwijze

Image by rocknwool

Interviews

Leesbril op boek

Proefvoordracht

en afstemming

Close-upbeeld van microfoon

Hét moment suprême

verpakte Gift

Gedicht overhandigen

en koffie na?

Altijd leuk, want je mag praten over de liefde. Hier houden we persoonlijke interviews met mensen die jullie uitkiezen. Ook maken we afspraken en  geef je je wensen aan hoe ik dit jullie levenstekst kan maken.

Hier draag ik de tekst voor om te kijken of het helemaal aansluit en of het leven van het bruidspaar goed onder woorden is gebracht.

Ook nemen we de punten door voor tijdens de bruiloft. Hoe laat ben ik, waar kan ik rekening mee houden, etc.

Dan is daar dé grote dag, waarop je al die tijd hebt gewacht. Je mag je laten verrassen door de tekst die hopelijk in je hart mag binnen komen. Het is dé ode aan jullie leven en een verzegeling van dit moment.

Het gedicht wil je uiteraard vaker teruglezen dus deze krijg je mooi gebundeld overhandigd.

Als jullie het leuk lijkt, kunnen we een maandje later met een kopje koffie eens terugblikken op wat de tekst en deze dag met je heeft gedaan.

"Normaal heb ik een grote woordenschat
maar voor jou heb ik geen woorden, schat"

Het complete pakket

Voor als je het uitgebreid wilt.

√ 2,5 uur aan interviews

√ Jullie verhaal

√ Afstemming, proefvoordracht

√ Op muziek

√ Standaard opmaak

√ 3 tot 5 minuten aan voordracht

695,-

excl. 9% btw en reiskosten.

Het complete pakket XXL

Voor als je het nog uitgebreider wilt!

√  4,5 uur aan interview

Meer diepgang en invalshoeken

√ Jullie complete verhaal

√  Afstemming en proefvoordracht

√ Op muziek

Opmaak op maat

√ 5 tot 10 minuten aan voordracht

√ Optie: tekst op bruiloftkaart

(√ + a little surprise)

895,-

excl. 9 % btw en reiskosten.

Iets meer over mij..

Op vrij jonge leeftijd werd ik geconfronteerd met vergankelijkheid. En daardoor zag ik dat het leven kort is. Daarom ben ik op een gegeven moment mijn gevoel voor mijn familie en vrienden op papier gaan zetten, om ze dé woorden te geven die ze verdienden. Dat werden hele odes.

Ik merkte al vrij gauw dat mijn teksten mensen écht konden raken en hoe mooi is het om dat te doen op hele bijzondere gelegenheden. Ik wil onvergetelijke momenten creëren. Bruiloften zijn er daar absoluut één van. De momenten in je leven die je voor altijd bij blijven.

Dichten is voor mij dan ook mijn levenswerk en dat is wat ik graag ook voor anderen wil betekenen. Om voor anderen een levenswerk te maken, met ziel en zaligheid. Mijn achtergrond in de Psychologie en oprechte nieuwsgierigheid voor de mens helpen daar ook bij. Verwacht dus geen Sinterklaas-rijmpjes maar een hele ode.

In mijn dagelijks leven schrijf ik, ben ik Insta-dichter, geef ik trainingen in persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk, wandel ik in de natuur, chill ik in sauna's, probeer speels te blijven en m'n leven sprankelend te houden. Ik hou van struinen op de markt, gesprekjes aanknopen met 'vreemdelingen' en random complimenten uitdelen.

Voel je vrij om me te bellen of me uit te nodigen voor een kop koffie!

 

 

RM-Floooow-128.jpg
IMG_9017.PNG
bottom of page