top of page

ZO WERD IK MAN VAN HET WOORD

Vroeger luisterde ik altijd naar The Beatles en mijn grote held was John Lennon, terwijl mijn vriendjes daar niks van moesten weten.

Mijn ouders scheidden toen ik vier was en al gauw volgde een aantal overlijdens snel achter elkaar op. Dat heeft eerst een flinke stempel op me gedrukt en door alle heftige gebeurtenissen ging ik op slot. Ik durfde mezelf niet te laten zien en ik ontwikkelde een fixed mindset. De strengheid van het leven werd een strengheid naar mezelf. Op school. Op het voetbalveld.

Uitspreken was een probleem. In de vorm van een spraakgebrek. Dat zul je nog steeds wel eens horen, wanneer ik niet lekker in m'n vel zit.

Maar goed, op een gegeven moment ging ik schrijven. Over mezelf en familieleden. En ik schreef presentaties helemaal uit. In de voorbereiding op presentaties kon ik me immers wel voorbereiden. Niet op onverwachte momenten in de kroeg, wanneer ik bijvoorbeeld een dame stotterend te woord stond. En dat presenteren ging me goed af. Dus besloot ik daarmee door te gaan.

Al gauw vond ik functies als trainer en studeerde ik af met een 10 voor mijn eindpresentatie. Ik zocht het podium op en daar ontwikkelde ik stap voor stap. En nu, zo veel jaar later heb ik van de dingen die ik het meest spannend vond om te doen, mijn werk gemaakt en kan ik er elke dag optimaal van genieten.

Op een gegeven moment besloot ik mijn teksten online te gaan delen en te schrijven over mijn stad, Deventer. Binnen een jaar groeide mijn Instagram account en begonnen mensen mij steeds vaker te vinden voor schrijfopdrachten.

Dat was een reden om in 2021 te stap als ondernemer te ondernemen. Ik heb meerdere opdrachtgevers waar ik met hart en ziel voor werk. Ondertussen mag ik met Luukse Dingen steeds vaker van waarde zijn voor ondernemers, particulieren, evenementen en bedrijven.

RM-Floooow-125.jpg

'Voeg leven toe aan je dagen

en niet andersom

kijk naar wat je nu hebt

en niet achterom

jij moet stralen

anders is het zonde

dus spreek met je daden

en geniet van de golven'

PROUD MEMBER OF:

Ollie Logo.jpg

Team Ollie - Senior Trainer

'Passionate about Purpose'

H3Lab Onderwijs - Trainer

'Een juiste balans tussen hoofd, hart en handen'

Floooow - Trainer

'Helemaal in jouw element komen, dan gaat het vanzelf stromen.'

KIES JE VOOR MIJ, DAN KIES JE VOOR:

EEN WAARDEVOL LEVEN

EEN LADING ENERGIE

DE BESTE VERSIE

VAN JEZELF

INTUÏTIE

HUMOR

GELUK

ENTHOUSIASME

KWETSBAARHEID

REFLECTIE

DIEPGANG

ZINGEVEN

FILOSOFISCH

OPRECHTHEID

PRAKTISCH

SPIRITUALITEIT

NUCHTERE ZWEVERIGHEID

VERBINDING

PASSIE

'Ik hoop dat ik met mijn beitel

van mijn eigen beeld mag houwen.

- Luukse Dingen'

TOEGEPAST PSYCHOLOOG (Saxion, 2018)

Certificaat: Motiverende Gespreksvoering (2019)

Als Toegepast Psycholoog heb ik me gespecialiseerd in coaching, communicatie, training, arbeidspsychologie en klinische psychologie. Mijn grootste passie zit hem in gedragsverandering, mindset en zingeving.

 

 

Marianne Williamson.jpg
bottom of page